Kassa plébánosa : Hoffmann Arnold visszalép
Uverejnenie listu profesora teológie Arnolda Hoffmanna k redakcii Kassai Ujság o príčinách jeho odstúpenia od kandidatúry na miesto farára košickej katolíckej fary.