Az uj plébanos instalációja
Podrobné informácie o inštalácii nového košického kňaza Ľudovíta (Lajos) Konrádyho, ktorú prevedie opát-kanonik Karol (Károly) Belky 15.februára 1914 v Dóme sv. Alžbety v Košiciach.