Konrády Lajos plébanos beikatatása
Referát o slávnostnej inaugurácii nového košického farára Ľudovíta Konrádyho, ktorá sa konala 15.februára 1914 v Dóme sv. Alžbety; previedol ju opát-kanonik Karol (Károly) Belky.