Új egyházfelügyelő
Novozvoleného cirkevného inšpektora evanjelickej a.v. cirkvi obce Žehňa Jozefa (József) Szentiványiho, statkára, na čele deputácie žehnianskeho zhromaždenia v Malom Šariši pozdravil žehniansky senior Ján (János) Hajdú.