Egyházi közgyűlés
Prešovská I. evanjelická a.v. cirkevná obec 21. júna za predsedníctva Alberta Kubinyiho cirkevného inšpektora a duchovného Gejzu (Géza) Korbélya mala valné zhromaždenie. Po 52-ročnej funkcii inšpektora sa vzdal A. Kubinyi. Po vyjadrení vďaky udelili menovanému čestný titul stáleho inšpektora a na jeho miesto zvolili hlavného notára Šarišskej župy Arpáda (Árpád) Bánóa. Prejednali a riešili aktuálne otázky, volili nových funkcionárov.