Egyházmegyei közgyűlés
Šarišský evanjelický a.v. seniorát za vedenie cirkevného inšpektora Arpáda (Árpád) Bánóa a hlavného seniora Jána (János) Hajdúa 29. júna prejednal a riešil rôzne aktuálne organizačné otázky seniorátu.