A "Szepesi Hirnök"...
Kritika spravodajstva týchto novín z 31. decembra pod titulom Az evang. püspökválasztás, že uvádzajú nepravdivé údaje o jazykových znalostiach kandidátov na biskupské miesto, a to G. Korbélya, čo sa týka nemčiny. Cituje sa z článku novín.