Új egyházfelügyelő Girálton
Na valnom zhromaždení evanjelickej cirkvi 28. januára jednohlasne zvolili za cirkevného inšpektora dr. Emila Weisza, prešovského advokáta, ktorý je už 6 rokov inšpektorom evanjelickej cirkvi v Obišovciach.