Egyházmegyei elnökségi választás
Väčšina evanjelickej cirkevnej obce 9. apríla podala hlasy, na základe ktorých za hlavného seniora zvolili prešovského farára Gejzu (Géza) Korbélya a za hlavného inšpektora seniora, cisárskeho a kráľovského komorníka Mikuláša (Miklós) Bánóa.