Esperesbucsuztatási ünnepély a késmárki ev. egyház templomában - s-.
Podrobný referát o mimoriadnom zhromaždení cirkevného dištriktu 6. slobodných kráľovských miest 27. mája v Kežmarku, pri príležitosti odchodu do dôchodku seniora Štefana (István) Linbergera po 31 rokoch činnosti v tamojšej cirkvi, ktorý bol činný aj ako profesor prešovskej teológie a ako cirkevný historik. Úryvky z prejavov Andreja (Andor) Dianišku a Júliusa (Gyula) Benczura.