Seniorwahl
Krátka správa o zasadnutí evanjelickej seniorálnej komisie, ktoré sa konalo vo Veľkej Lomnici dňa 13. mája 1902 a na ktorom Ján (Johann) Schönwieszner bol zvolený za seniora podtatranského seniorátu.