Ein Gemeindekonvent der Iglóer ev. Kirchengemeinde...
Konvent spišskonovoveskej ev. cirkevnej obce sa konal dňa 2. arpíla 1911, na ktorom došlo k voľbe cirkevného a školského inšpektora v osobe Karola (Károly) Münnicha.