Der Gemeindekonvent...
Konvent evanjelickej cirkevnej obce v Kežmarku zvolil 5 delegátov za zástupcov do Seniorátneho konventu, - mená sú uvedené. V ďalšom bolo m.i. schválená prestavba kúpeného domu za faru, menovanie Margity (Margit) Henschovej za riadnu učiteľku a znovuzvolenie riaditeľa evanjelickej ľudovej a meštianskej školy Alexandra (Sándor) Kertschera.