Lelkészválasztás Bártfán
Bardejovská evanjelická cirkev má na uvoľnené miesto farára 2 kandidátov: Viliama (Vilmos) Francza z Rusztu (HU) a Františka (Ferenc) Morgenthalera z Bačky (TV). Predpokladá sa, že V. Francza uprednostnia, lebo už niekoľko rokov pôsobil v Bardejove ako farár.