Az evang. püspök választása... - (Fr.)
Správa o schôdzi v Poprade ohľadne volieb biskupa evanjelickej cirkvi. Kandidátmi sú Gyürky a Henrich (Henrik) Geduly. Prešovské kolégium hlasovalo za H. Gedulya.