A lőcsei ág. ev. egyházközségnek...
Mená členov zvoleného presbytéria na valnom zhromaždení evanjelickej cirkvi v Levoči 5. februára a to na dobu 6 rokov. Kurátorom sa stal Oskár (Oszkár) Prihradny, mená ostatných funkcionárov.