Prihradny Oszkár lemondása az egyház felügyelőségről
Po zvolení za levočského mešťanostu prijalo mimoriadne valné zhromaždenie levočskej evanjelickej a.v. cirkve zrieknutie sa Oskara (Oszkár) Prihradného funkcie po 14-ročnej činnosti.