Lelkészbeiktatás Svedléren
Opis priebehu slávnostnej inštalácie nového evanjelického farára Gustáva (Gusztáv) Hajsóa 23. apríla 1912 hlavným seniorom Albertom Kübecherom za asistencie Františka (Ferenc) Ratzenbergera a Eugena (Jenő) Guru.