Egyházfelügyelő
Krátka správa o zvolení Dr. Karola (Károly) Wolfa za inšpektora evanjelickej cirkvi a.v. v Gelnici na zasadaní 20. júla 1913. Jeho zástupcom sa stal Ľudovít (Lajos) Antóny mladší, stavebným inšpektorom Ján (János) Zöllner.