Egyházfelügyelő választás Szepesváralján
Na zasadaní presbytéria evanjelickej cirkve 21.02.1909 boli predstavení traja kandidáti na post cirkevného inšpektora: Viktor (Győző) Fest, Augustín (Ágoston) Koller a Aristid (Arisztid) Kiray.