Nyugalomba vonuló ev. lelkész
Správa o tom, že evanjelický farár v Mníšku nad hnilcom Fridrich (Frigyes) Wittchen, bývalý hlavný senior siedmych banských [spišských] miest po 49 ročnej činnosti vo veku 77 rokov odišiel do dôchodku.