Wittchen Frigyes nyugalomba vonulása
Životopis evanjelického farára v Mníšku nad Hnilcom odchádzajúceho po 52 ročnej práci do dôchodku. Narodil sa v roku 1832 [1831]. Pôsobil aj ako hlavný senior siedmych banských miest [spišských]. Do dôchodku odchádza vo veku 77 rokov v júli 1909.