Dianiska Frigyesről : Meghalt egy pap s vele a kegyelet - Ö.
Článok prevzatý z klužských novín Hétföi Hiradó, ktorý vysoko hodnotí rečnícke umenie tamojšieho evanjelického farára Fridricha (Frigyes) Dianisku (predtým pôsobil v Kežmarku) s výčitkou, že evanjelická cirkev po jeho náhlom odchode a smrti ani nevyložila na kostol čiernu zástavu.