Egyházfelügyelő választás
Evanjelický a.v. zbor v Krompachoch 11.04.1915 na miesto zomrelého Ladislava (László) Sárkánya zvolili cirkevného inšpektora riaditeľa železiarní v Krompachoch Eduarda (Ede) Förstera.