Távozó ev. segédlelkész
Správa o odchode zo Spišskej Novej Vsi evanejlického kaplána Alexandra (Sándor) Scherlacheravo februári 1917, ktorého zvolili za farára v evanjelickom cirkevnom zbore v obci Kabold (HU).