Új kanonok
Malý medailón veľkošarišského rímskokatolíckeho farára Antona (Antla) Kleinovszkého, ktorého kráľ menoval čestným kanonikom košickej kapituly v marci 1905. Narodil sa 13. 06. 1841 v Spišských Vlachoch, vysvätený bol v roku 1964, 24 rokov bol farárom v Župčanoch a od roku 1900 vo Veľkom Šariši.