A rozsnyói püspökség
Správa o tom, že v novembri 1904 kráľ prijal zrieknutie sa Jána Ivankoviča (János Ivánkovits) práv a nárokov vyplývajúcich z rožňavského biskupstva a bývalého správcovi Dr. Štefana (István) Steffanits menoval vládnym komisárom na spravovanie majetku v prospech uhorského cirkevného fondu.