Az iglói parochia adminisztrátora
Spišský biskup Dr. Alexander Párvy vymenoval vikára Mateja (Máté) Pajdussáka za administrátora fary v Spišskej Novej Vsi a to na miesto kanonika Dr. Jána Berwalszkého. Dočasným dekanom a školským inšpektorom vymenoval Celestína Kompányika.