Tót pánszláv papok üzenete a szepesi püspökhöz
Katolické noviny, ktoré sa t.č. menujú Ľudové noviny v redakcii Antona Bieleka, obrátili sa otvoreným listom na Dr. Alexandra Párvyho spišského biskupa a kritizujúc jeho arcipastierske držanie kládli mu podmienku vrátiť Andreja Hlinku na ružomberskú faru, lebo ináč celý Ružomberok prestúpi na inú vieru