Püspök szentelés
Správa o tom, že za pomocného biskupa ku spišskému biskupovi bude vymenovaný Martin (Mártom) Kheberich. Slávnostná vysviacka bude dňa 20. februára 1916 v Budapešti. Vysviacku prevedie Alexander (Sándor) Párvy spišský diecézny biskup.