Priesterweihe und Ernennung
Správa o vysviacke štyroch kňazov biskupom Alexandrom Párvym a ich súčasné vymenovanie za kaplánov v septembri 1904. Štefan (Stephan) Szalay do Spišského Hrhova, František (Franz) Ulmanek do Bobrovca, Lukáš (Lukas) Roman do Podvilku [?], Jozef (Josef) Fischer do Zázrivej.