Ernannt...
Správa o vymenovaní rímskokatolíckeho farára, titulárneho kanonika Jána (Johann) Vajdovszkého zo Spišských Vlách ministrom školstva za korešpondujúceho člena krajinskej komisie pre umelecké pamiatky.