Kirchliches
Správa o preložení krompašského kaplána Ľudovíta (Lajos) Tihanyiho do Divína, o zvolení Františka (Ferenc) Henzélyho na rímskokatolícku faru v Žehre a o menovaní Františka (Ferenc) Urvayho na faru v Nižných Lapšoch [?].