Georg Andreidesz+
Správa o úmrtí popradského rímskokatolíckeho farára, prepošta a dekana Juraja (Georg) Andreidesza v 68. roku života dňa 25.03.1915. Priebeh pohrebu. Menovaný sa narodil v Spišskej Teplici roku 1848.