Kirchenweihe...
Posviacka rímskokatolíckeho kostola sa konala v Hrušove dňa 18. 12. 1904. Rímskokatolícky kostol obnovený z munificencie grófa Dionýza Andrášiho (Dénes Andrássy). Posviacku previedol rožňavský dekan-farár Július (Gyula) Terray.