Todesfall - F.
Správa o úmrtí rímskokatolíckeho farára Alexandra (Sándor) Tribalcsika v Smolníku 15. 05. 1909. Menovaný si získal všeobecné sympatie svojím ľudomilným zmýšľaním. Do Smolníka prišiel pred dvoma rokmi z Jasova.