Priesterjubiläum
Správa o oslávení 25 ročného kňazského jubilea šuňavským farárom Jozefom (Josef) Handlovicsom, ktorý v obci pôsobí 17 rokov. [Existuje Vyšná Šuňava a Nižná Šuňava - v oboch rímskokatolícky kostol - ostáva na dobádanie o ktorú ide]