Haláleset
Správa o úmrtí rímskokatolíckeho farára v Smolníku Alexandra (Sándor) Tribalcsika (1850-1909) vo veku 59 rokov a po dvojročnom účinkovaní ako tamojšieho farára. Kladne o jeho osobných vlastnostiach.