Egyházmegyei hirek
Uvádzajú sa zmeny na farách, patriacich k rožňavskej diecéze: preložení boli kapláni: Arnold Liptay ml. z Krompách do Gelnice, Alexander (Sándor) Vojtassák z Gelnice do Divína, Jozef (József) Laurinecz z Divína do Nálepkova a Ľudovít (Lajos) Tihanyi z Rimavskej Soboty do Krompách.