Dr. Berwaldszky János...
Životopis člena spišskej kapituly - opáta,kanonika, konzistoriálneho assesora a cirkevného hlavného školského inšpektora pri príležitosti jeho úmrtia 9. februára vo veku 63 rokov. Menovaný bol zakladateľom Levočského a spišskonovoveského rímskokatolíckeho učiteľského spolku a od mladosti prispieval do novín Szepesi Hirnök.