Püspöki körlevél
Obežník biskupa Dr. Alexandra (Sándor) Párvyho č. 16 prináša správu ohľadne disciplinárneho poriadku učiteľov, o založení "disciplinárnej rady" členmi, ktorej pod predsedníctvom riaditeľa učiteľského ústavu Jána (János) Szemanna boli na 3 roky menovaní: farár v Spišskom Podhradí Štefan (István) Zemancsik, farár v Žehre Jozef (József) Laczkó, farár v Liptovskom Mikuláši Jozef (József) Kozsár a riaditeľ-učiteľ z Levoče Viktor Greschik, ako náhradník učiteľ zo Spišského Podhradia Vojtech (Béla) Kiszely, za prokurátora disciplinárnej rady bol menovaný advokát zo Spišského Podhradia Alexander (Sándor) Holénia st. V katolíckych školách majú sa používať učebnice vydávané spoločnosťou sv. Štefana.