Püspöki körlevél
Pod č. 22 oboznamuje ďakovanie Sv. Stolice za 6000 korunovú zbierku, odporúča veriacim časopis "Kráľovná sv. Ruženca" vydávaný v oravskej Jablonke titulárnym kanonikom a farárom-dekanom Štefanom (István) Pironcsákom a dáva na vedomie premiestnenie kaplánov: Ferdinanda (Nádnor) Raiszkupa z Lokce do Spišskej Bystrej, Jozefa (József) Vrába zo Spišskej Bystrej do Spišského Štiavnika a Rudolfa (Rezső) Schönviesnera zo Spišského Štiavnika do Lokce.