A katholikus autonomiáért
Za urýchlenú katolícku autonómiu sa obrátili so žiadosťou k vláde obce Spišská Stará Ves so 41, Spišský Štvrtok so 100, Ľubické kúpele s 20, Reľov a Hágy s 24, Hrabušice s 81 podpismi.