Uj segédlelkész
Cirkevná rada evanjelickej a.v. cirkvi v Spišskej Novej Vsi na miesto Alexandra (Sándor) Scherlachera, vymenovaného za duchovného, zvolila bratislavského teológa, pochádzajúceho zo Spišských Vlachov - Jána (János) Frőhlicha.