Csuhás rikkancsok a templomban : Ujságot szerkest a plébános ur
Komentár k začatiu vydávania katolíckeho spravodaja [Kassai] Katholikus Egyházi Tudísitó za redigovania farára Ľudovíta (Lajos) Konrádyho. V článku sa kriticky poukazuje na spôsob šírenia tejto tlače kolportérmi v kostoloch a školách.