Die r.k. Geistlichkeit
-košického dištriktu malo schôdzu 27. septembra 1909 v Haniske. Oslava dekana-farára Alojza Tomcskó-a pri príležitosti jeho vymenovania za prepošta z Gaboryán. Pozdravy. Menovanie konzistoriálnych radcov Júliusa Sidelszkého a Jána Bellisa