Kanonoki kinevezés
Správa o udelení titulu titulárny kanonik krompašskému farárovi Štefanovi (István) Majkuthovi. Za obecné predstavenstvo menovaného pozdravili Eduard (Ede) Gavulics, za školskú stolicu richtár Valentín (Bálint) Tomecsko.