Püspöki körlevél
Obsah obežníka spišského biskupa Dr. Alexandra (Sándor) Párvyho, v ktorom o.i. odporúča slovenský cirkevný mesačník Sv. Adalbert a uvádza rôzne menovania: Jána (János) Schefcsika za dekana kežmarského dekanátu, Jozefa (József) Handlovicsa za farára do Letanoviec na miesto J. Hübela