Kitüntetések
Správa o udelení titulu kráľovského radcu bankovému riaditeľovi v Kežmarku Valérovi Hortimu a rytierskeho kríža Františka Jozefa rímskokatolíckemu farárovi v Spišskom Štiavniku Matejovi (Mátyás) Kahanyeczovi.