Flatsker Nándor távozása
Kladne o činnosti priora minoritov v Levoči pri príležitosti jeho odchodu do Jágru (Eger, HU). Zaslúžil sa o reštaurovanie kostola a kláštora po požiari v roku 1908. Jeho nástupcom sa stal Ireneus Hermann z Kluže (Cluj, RO).